Дали сте незадоволни од начинот на управување со вашата зграда?

Дом Сервис е тука да ви помогне да ги решите сите ситни и големи проблеми што ги имате со вашиот влез. Нудиме позајмица за поголеми и помали поправки со 0% камата која што ќе се фактурира на повеќе рати. Ние сме секогаш од страна на станарите и ги почитуваме нивните одлуки и мислења за понатамошно управување со нивниот влез. Слободно контактирајте не за повеќе информации!

ЗА НАС

Кој сме ние? Зошто да не одберете за управител? Кој се нашите услови за соработка.

Read More

ПОЗАЈМИЦИ

ДОМ СЕРВИС ДООЕЛ СКОПЈЕ им нуди на своите клиенти позајмици т.е парични средства за реновирање и санација на своите влезови со услов при склучување на договорот да има собрано потписи од 60% од станарите кои позитивно се изјасниле за позајмицата.

Read More

Потребни документи за склучување на нов договор

Сите потребни документи за да склучите нов договор.

Read More